Kostplan d. 19. maj 2016
Profil: Kim Long Nguyen
Kostplanen er inddelt i måltider og fødevarer. Mængden af indtaget energi er angivet i både kcal og kJ.
Få mere indsigt i de forskellige fødevarer ved at klikke på de enkelte.
Måltid | Fødevare | g | stk. | kcal | kJ |
---|
Frokost |
| Gulerødder | 200 | | 72 | 301 |
| Ærter | 50 | | 35 | 147 |
| Majs | 50 | | 40 | 167 |
| Peberfrugt | 50 | | 16 | 67 |
| Hårdkogt helt æg (M/L) | | 2 | 158 | 662 |
| Græsk farsbrød | 110 | | 220 | 921 |
| Minimælk | 200 | | 80 | 335 |
| Oksesteg | 250 | | 305 | 1277 |
| 926 | 3877 |
Aftensmad |
| Burger | | 1 | 510 | 2135 |
| Sweet potato fries | 150 | | 390 | 1633 |
| 900 | 3768 |
Dessert |
| Gammeldags isvaffel (3 kugler) | | 1 | 615 | 2575 |
|
---|
Energi i alt: | 2441 | 10220 |
---|
Kalorier forbrændt: | 304 | 1273 |
---|
Difference: | 2137 | 8947 |
---|
Fordeling af makronæringsstoffer
Proteiner |
157 g |
Kulhydrater |
202 g |
Fedt |
116 g |