lad-dit-ego-blive-hjemme

Lad dit ego blive hjemme!

Skrevet af Kim Long Nguyen 3. januar 2018
2988 0 2 0

Så er det nye år gået i gang, og for mange er det ensbetydende med at komme tilbage i form efter en forkælende decembermåned. For den enkelte som ikke er vant til at vedligeholde sin træning, vil det allerede være et mundfuld at se de rutinerede træningsudøvere, så snart der trædes ind i...

muskelsmerter-og-foam-roller

Muskelsmerter og Foam Roller

Skrevet af Kim Long Nguyen 25. september 2017
2969 0 4 0

Foam Rollers har faktisk en helbredende funktion mod forebyggelse af muskelsmerter og ømhed, og du har med garanti set folk bruge dem i træningscentret. Arbejder du i et kontor-miljø, er chancen for at udvikle muskelsmerter større, men med en Foam Roller vil du kunne forebygge disse smerter.

traen-rigtigt-og-stimuler-musklerne

Træn rigtigt og stimulér musklerne!

Skrevet af Kim Long Nguyen 8. juni 2016
2831 0 1 0

Bliver du ikke større eller får skader gennem træning? Forkert udførelse af træningsøvelser er nemlig afgørende for voksende muskelmasse og opståelse af skader, da kroppen kan blive belastet. I dette indlæg vil jeg komme ind på vigtigheden af at træne rigtigt og stimulere musklerne optimalt.

skader-og-traening

Skader og træning

Skrevet af Kim Long Nguyen 27. maj 2016
2808 0 0 0

Skader opstår fra tid til tid, og det kan give gener ved træning. Mange har en tendens til at træne trods skaden. Afhængig af skadens omfang kan det delvis eller helt forhindre én i at træne. I dette indlæg vil jeg dele mine holdninger omkring dette emne, og hvad der er bedst for kroppen.