er-morgenmad-det-vigtigste-maaltid

Er morgenmad det vigtigste måltid?

Skrevet af Kim Long Nguyen 21. september 2017
3035 0 0 0

Du har sikkert hørt, at morgenmad er dagens vigtigste måltid og det er vejen til en sund og slank krop. Ifølge mine erfaringer og viden er dette ikke nødvendigvist korrekt, da det er forskellig fra person til person. At det fungerer for en anden, betyder nødvendigvis ikke at det fungerer for dig.

min-kost

Min kost

Skrevet af Kim Long Nguyen 18. januar 2017
3144 0 2 0

Kosten har en afgørende betydning for ens træningsmål og kroppens udvikling. Det kan simpelthen ikke understreges nok, hvor stor vigtighed den rette næring har for kroppen. Vi er trods alt alle sammen forskellige og har forskellige spisevaner, men det er vigtigt at have fundamentet for kosten på...

snacks

Snacks

Skrevet af Kim Long Nguyen 4. august 2016
2822 0 0 0

Jeg er ikke den store tilhænger af snacks, da jeg godt kan lide at spise store måltider. Oftest spiser jeg skyr, frugter og desserter, såsom is, slik og chokolade, men det er som regel kort efter aftensmaden. Snacks er en personlig præference. Nogle nyder at snacke, hvilket typisk forbindes med...

hvordan-faste-diaeten-har-aendret-mit-liv

Hvordan faste-diæten har ændret mit liv

Skrevet af Kim Long Nguyen 1. februar 2016
2753 0 0 0

I dette indlæg vil jeg dele mine erfaringer og oplevelser vedr. periodisk faste, og hvordan det har ændret mit liv. Har du svært ved at tabe dig eller opnå dit drømmemål, som jeg havde, kan dette indlæg være en guide til den rette retning.

periodisk-faste

Periodisk faste

Skrevet af Kim Long Nguyen 28. december 2015
4023 0 3 0

Der findes en række forskellige diæter, hvor faste-metoden tages i brug. Personligt er jeg en stor tilhænger af periodisk faste eller intermittent fasten. Hvis du er én af dem, som har svært ved at tabe sig, er periodisk faste helt sikkert et emne, som er anbefalesværdigt at læse om.

hvorfor-faste

Hvorfor faste?

Skrevet af Kim Long Nguyen 27. december 2015
2559 0 0 0

Er det overhovedet sundt at faste? Vi er vokset op med at spise 3 hovedmåltider om dagen, hvorfor faste kan lyde skræmmende. Jeg har selv været skeptisk, men ærgrer mig nu over ikke at have haft kendskab til det for længst. Der er mange fordele ved at faste, hvilket du kan læse mere om her.