Kroppen er som LEGO-klodser
Kroppen er som LEGO-klodser

Skrevet af Kim Long Nguyen, 14. februar 2017
Tags: Fitness, Aktiv, Livsstil

Hvem kender ikke til LEGO.

De små klodser som giver én mulighed for at bygge alverdens ting. Det samme er gældende for vores kroppe, idet vi har rig mulighed for at tilbygge vores kroppe.

Kroppens muskler fungerer nemlig som LEGO-klodser. Vi bestemmer selv, hvilke muskler der skal blive større og stærkere ved at have fokus på disse til træning. Den enkelte individ kan dermed selv skræddersy sin krop til en vis grad efter eget behov, dvs. ønsker man større arme, ben eller brystkasse, er det bare om at have fokus på disse muskler. Kroppens udvikling afhænger af dine beslutninger og behov, hvorfor en andens træningsprogram og tilgangen heraf ikke nødvendigvis tilegner én selv. Og især når alle er vidt forskellige og dermed har forskellige syn på kroppen, er det helt naturligt at kroppens opbygning og udseende er forskellig fra person til person.

Det samme kan man sige om fedtceller, da disse også fungerer som LEGO-klodser. Dog er det de færreste, som gerne vil tage på i fedt, medmindre man har en god grund, eksempelvis undervægtig, men det er selvfølgelig en personlig præference.

Det er dit liv og din beslutning, hvordan kroppen skal se ud. Kroppen er fleksibel for ændringer, men man har til opgave at forstå kroppens behov for at kunne udvikle sig, samt være tålmodig. En række parametre skal opfyldes, før kroppen formår at udvikle sig optimalt, dvs. kost, træning og søvn.

Forstå din krop og tilbyg kroppen med muskel-klodser og du vil være på rette vej mod et sundere og stærkere liv.

Relevante indlæg

0 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort