Trods dine vaner og tro på dig selv!
Trods dine vaner og tro på dig selv!

Skrevet af Kim Long Nguyen, 15. april 2018
Tags: Fitness, Sundhed, Aktiv, Livsstil, Træning

At være i form kræver konstant vedligeholdelse af sin krop. For nogen er det ikke en stor sag, mens det er en større udfordring for andre. Det kræver ikke kun en ændring på sin livsstil, men også en forståelse for hvad en sund krop kan gøre for én på længere sigt.

Den største udfordring som de fleste støder på, er nemlig sin egen mentalitet og mangel på troen på sig selv. Det er helt klart en frygt i selv at bevæge sig ud på ukendte farvande, men nogle gange kræver det bare at kaste sig selv ud i det og bevare troen på sig selv.

Sandsynligheden for at give op er utroligt højt for dem, som kaster sig ud i det ukendte. Én ting er at høre andres succeshistorier og få mere viden via træningsvideoer og blog, men realiteten er en hel anden, når det kommer til at udføre det selv.

Motivation er nøgle-faktoren for at holde én selv kørende, og er man derudover også fast besluttet på sit mål, er det bare om at holde hovedet oppe og være loyal overfor sig selv. Uanset om det er træning, iværksætteri eller andre udfordringer, vil vejen mod succes aldrig være en lige kurve. Der vil altid opstå modstand og frustrationer på et tidspunkt, som vil sætte tvivl i troen på sig selv og motivation. Tro mig, jeg har været der utallige af gange og nogle gange vil det være en stor hjælp at have pakket sin stædighed med i bagagen.

Men så snart den første succes-oplevelse opnås, er det først nu det hele begynder at blive sjovt. Dermed er en milepæl på plads, og det giver nemlig én mere blod på tanden til at øge ambitionerne og sætte baren endnu højere op. Brænder du derfor for at gøre en forskel for dig selv, og din familie og venner, så se at få hoppet på vognen og se hvor det fører dig hen. Det er aldrig for sent at komme i gang!

Oplever du en nedtur er det bare at stå op på benene og prøve igen.

Hellere fejle flere gange end at give op på sig selv.

Hos BodyFat.dk har vi fundet balancen mellem at have en aktiv livsstil og have det sjovt. Og det er dette budskab, vi gerne vil viderebringe til andre. Har man viljen, er der ingen grænser for hvad der kan opnås

Relevante indlæg

0 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort