Vær tålmodig
Vær tålmodig

Skrevet af Kim Long Nguyen, 2. november 2016
Tags: Fitness, Sundhed, Faste, Aktiv, Livsstil, Keto

Forandring sker ikke over nattens løb. Uanset om du vil bygge muskler eller tabe fedt, tager det sin tid før resultaterne bliver synlige. Resultaterne er til gengæld en afgørende motivationsfaktor, men som livet er lige nu, kræver det tålmodighed.

Udover at være tålmodig er det også vigtigt, at man tror på det. Har man ikke det store tiltro til sig selv, er det kun et spørgsmål om tid hvornår man vælger at give op. Tålmodighed er et vigtigt egenskab at have i sin mentalitet, dog er det afgørende at man træner og spiser rigtigt, samt får rigeligt af søvn. Med andre ord er man nødt til at opbygge sin vidensbase løbende og bevidst ved hvordan målet kan opnås.

Jeg har selv kæmpet med min krop og selvtillid i årevis, så jeg ved udmærket godt hvor hård en kamp det kan være. Tanken om at give op er konstant på trapperne, så det kræver enormt meget selvdisciplin og viljestyrke at holde sig på rette kurs. Jeg har både trænet og spist forkert gennem tiderne, hvor kroppen blev udsat for ekstremer, dog er jeg også blevet meget klogere siden da. Eksempelvis har jeg indset at periodisk-faste eller Intermittent Fasting, som det hedder på engelsk, fungerer afsindigt godt for mig. Jeg er blevet meget lykkeligere og fået mere forståelse for, hvordan min krop fungerer.

Med tiden kan jeg kun blive klogere på min krop, da jeg har en kæmpe interesse i at lære den bedre at kende og skabe mere livsglæde. På nuværende tidspunkt er jeg ved at eksperimentere med keto-diæten, hvor fokuset ligger i at spise masser af fedt, meget få kulhydrater og moderat proteiner. Indtil videre fungerer det super godt, og jeg kan se løbende resultater, dog venter jeg med at gå i dybden med detaljer, før jeg er overbevist og fået mere forståelse for kroppens udvikling.

Er du nysgerrig i keto-diæten, så er der et hav af artikler på Google. Jeg har valgt at eksperimentere det på mig selv, før jeg kan konstatere om det virker efter hensigten.

Mit pointe her er, at kroppen er et mysterium. Der er ingen som har en facitliste over, hvordan ens krop fungerer.

Hvad der er rigtigt eller forkert.

Man er nødt til at være realistisk og acceptere at det er sådan det er. Som jeg har nævnt utallige af gange førhen er vi alle sammen forskellige. Vores kroppe er unikke, hvorfor det kun er dig selv, som ved hvad der fungerer bedst. Jeg bliver kun klogere for hver dag, og det vil jeg blive ved med at gøre. Søger du forandring og et bedre liv, så er det dit eget ansvar at iværksætte forandringen.

Bliv klogere på dig selv, hold dig aktiv og resultaterne og tålmodigheden vil komme af sig selv.

Relevante indlæg

0 kommentar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort