kan-man-stole-paa-kalorieberegnere

Kan man stole på kalorieberegnere?

Skrevet af Kim Long Nguyen 2. januar 2019
3035 0 2 0

Når det kommer til fedttab eller muskelvækst, er der en fællesnævner som er afgørende for, om kroppen går i den rette retning. Og denne fællesnævner er jo selvfølgelig mængden af indtagede kalorier. Der findes et hav af kalorieberegnere på nettet, og vi har endda også én her på siden.

har-du-nemt-ved-at-tage-paa

Har du nemt ved at tage på?

Skrevet af Kim Long Nguyen 11. april 2018
3141 0 3 0

Du kender helt sikkert nogen, som kan spise og spise uden at tage på, mens du har en frustrerende kamp med håndtagene på sidebenene. Nogle har bare en krop, som er bedre til at forbrænde end andre, men ingen i denne verden kan bare spise løs uden at tage på. Alle har et kaloriebehov, og indtages...

hvad-bestaar-min-kost-af

Hvad består min kost af?

Skrevet af Kim Long Nguyen 7. februar 2018
3223 0 2 0

Sidste år skrev jeg et indlæg om min kost, hvor jeg bl.a. uddybede mine kostvaner i hverdagene kontra weekender, samt hvor stor tilhænger jeg var af periodisk faste. Blot til info så er jeg stadig en kæmpe tilhænger af faste-konceptet. Dog er der flere som har spurgt ind til, hvad min kost består

taeller-jeg-stadig-kalorier

Tæller jeg stadig kalorier?

Skrevet af Kim Long Nguyen 1. december 2017
2758 0 1 0

Når det kommer til træning og resultater, spiller kosten en afgørende rolle. Afhængig af ens resultater, om det er muskelvækst eller fedttab der er målet, er det derfor vigtigt at have styr på antallet af kalorier der indtages. Ikke nok om det, er det også vigtigt at have styr på mængden af...

er-en-kalorie-blot-en-kalorie

Er en kalorie blot en kalorie?

Skrevet af Kim Long Nguyen 2. oktober 2017
2437 0 0 0

Har det en betydning for kroppen, hvor kalorien kommer fra, dvs. om man spiser slik eller frugter? Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker har behov for et vis antal kalorier for at vedligeholde kropsvægten. For mænd er det ca. 2500 kcal, mens det er ca. 2000 kcal for kvinder. Dog er der...

forskellen-paa-kcal-og-kj

Forskellen på kcal og kJ

Skrevet af Kim Long Nguyen 26. juli 2016
10369 0 7 1

Har du undret dig over, hvorfor energiindholdet i fødevarer ofte angives i kcal og kJ, og hvad disse værdier betyder og hvad forskellen er? Vi mennesker har behov for en vis mængde energi for at kunne fungere optimal. Uden energi vil vi ikke være i stand til at overleve.

traening-i-cutting-fasen

Træning i cutting fasen

Skrevet af Kim Long Nguyen 8. april 2016
2989 0 0 0

Er det egentlig nødvendigt at træne, mens man cutter? For nogle giver det sikkert ikke mening at træne i denne fase, da man forbinder styrketræning med muskelopbygning, hvilket ikke er muligt når man er i kalorieunderskud. I dette indlæg vil jeg komme ind på, hvorfor det er vigtigt at træne.

hvor-praecis-kan-man-taelle-kalorier

Hvor præcis kan man tælle kalorier

Skrevet af Kim Long Nguyen 6. april 2016
3078 0 0 0

Er du én af dem, som tæller kalorier? Kalorietælling er et super værktøj til at opnå sine mål, men hvor præcis kan det være? I dette indlæg vil jeg komme ind på nøjagtigheden af kalorietælling og hvordan det kan påvirke ens livsstil.

slankeprodukter

Slankeprodukter

Skrevet af Kim Long Nguyen 12. februar 2016
2749 0 0 0

Der findes et hav af slankeprodukter i supermarkeder, webshops osv. i dag, og disse bliver sågar promoveret i medierne, men er de egentlig nødvendige? I dette indlæg vil jeg komme ind på mine erfaringer og oplevelser med disse fra dengang jeg var yngre og overvægtig kontra mine oplevelser i dag.

hvor-mange-kalorier

Hvor mange kalorier skal jeg have?

Skrevet af Kim Long Nguyen 4. februar 2016
2949 0 0 0

Antallet af kalorier som skal indtages dagligt, kræver en vis indsats at kunne komme frem til. Man skulle ikke tro det, men vi mennesker er så forskellige og det er op til den enkelte at finde ud af, hvad ens daglige kaloriebehov er. I dette indlæg vil jeg komme ind på, hvordan jeg gør det.

cheat-days

Cheat days

Skrevet af Kim Long Nguyen 25. januar 2016
3461 0 1 0

Livet ville være kedeligt, hvis maden skulle vejes og beregnes hver eneste dag. Hvis dette var tilfældet, ville der slet ikke være plads til at tage ud og spise, tage i byen med vennerne osv. Med cheat days gør det livet sjovere, hvilket jeg vil komme ind på set fra mit synspunkt.

kalorietaelling

Kalorietælling

Skrevet af Kim Long Nguyen 3. januar 2016
3015 0 0 0

For at få det bedste udbytte af sin hårde indsats i træningscentret, er man nødt til at vide antallet af kalorier, der gives kroppen. Afhængig af ens mål er det hovedsageligt kosten, som muliggør opnåelsen af denne. Hvordan og hvorledes kalorierne tælles, vil dette indlæg komme ind på.